Skocz do zawartości


Zdjęcie

[ROZWIĄZANY] PROBLEM ZNOWU


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 StarySwirek

StarySwirek

    Początkujący

  • Nowy użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 07 lipiec 2018 - 00:38

Witam, sciagnalem wczoraj imetin s3, gdzies wyczytalem ze to nie ten serwer, sciagnalem wiec inna wersje, z autostartu wlacza mi sie- nie aktualizowana wersja, wpisujac swoj login i haslo ( z roku 2013-2014) wyskakuje mi woj body o lvlu zerowym, po wybraniu postaci jest lag i nastepuje wylaczenie gry. Na koncie powinny byc 4 postacie, o wysokich lvlach, na stronie po zalogowaniu te postacie widnieja, cala historiia czas gry itp... zaktualizowac nie moge bo wyskakuje blad.. o co chodzi, co mam robic zeby zagrac


wybaczcie ze pisze 2giego zamiast edytowac ale nie wiem jak, nie moge zaktualizowac bo wyskauje blad url z e nie mozna sciagnac i tak dalej,,, czy bylby ktos na tyle uprzejmy i wrzucil spaczowanego metka na hosting jakis?zebym mogl sciagnac i grac? bardzo prosze bo wrocil bym do was ale coz...cos nie moge


  • 0

#2 Ave355

Ave355

    Platynowy Pisarz

  • Game Operator
  • 692 postów

Napisano 07 lipiec 2018 - 00:58

zresetuj komputer, wyłącz antywirusa odpal imetin.exe (patcher).


  • 1

 giphy.gif


#3 Terminowanyy

Terminowanyy

    Srebrny Pisarz

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 269 postów

Napisano 09 lipiec 2018 - 23:27

Wyłącz i Włącz monitor


  • 0

#4 Normalny

Normalny

    Srebrny Pisarz

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 333 postów

Napisano 10 lipiec 2018 - 10:55

mi pomogło ctrl+alt+del ->odszukaj pracujących aplikacji imetin (zapewne starter.exe)-> zaznaczyć, zakończ proces i próbuj aktualizować dopiero.


  • 0

#5 Ave355

Ave355

    Platynowy Pisarz

  • Game Operator
  • 692 postów

Napisano 10 lipiec 2018 - 22:22

Problem rozwiązany.
Temat zostaje zamknięty.
  • 0

 giphy.gif





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych