Test. Operator Gry Xayle Opublikowano 23 Czerwca Test. Operator Gry Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca W związku z tym, że nie mogliście w pełni korzystać z vipa, pakiety zostaną zwrócone. Wystarczy zgłosić się pod tym tematem według poniższego wzoru: Nick postaci, na której kupiono/użyto pakiet VIP: Link do profilu postaci, na której kupiono/użyto pakiet VIP: *Wszelkie próby oszustwa oraz naciągania będą odpowiednio nagradzane* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca O. Ja użyłam 30dniowego VIPa :v Kupiony na Pusi (Pusia) użyty na koncie z Excelsiorem (Excelsior) A tu SSiki > Folder IMGUR > 1. https://fastup.pl/jXCZraG 2. https://fastup.pl/NLG1Fe6 (ssy z 22ego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeVaRi Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Nick postaci na której kupiono VIP: NeviiWP nie pamiętam dokładnej daty Ale jakoś tydzień temu kupiłem vipa na 3dni jakoś z 2 razy go kupiłem i nie wiem czy by była opcja sprawdzenia daty kiedy był kupiony bo zależy mi na zwrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dusiciel Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Nick Postaci GreenMisiek tylko tu używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz Gry Etap Opublikowano 2 Lipca Mistrz Gry Udostępnij Opublikowano 2 Lipca WItam . vipy beda sie znajdowac w depo IS dzis /jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Test. Operator Gry Xayle Opublikowano 29 Lipca Autor Test. Operator Gry Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Wiadomość wygenerowana automatycznie: Temat został zamknięty. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją i chcesz przywrócić temat, zgłoś ten post z odpowiednim uzasadnieniem. Z pozdrowieniami, Zespół iMetin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi