Jump to content
SCAM STRONY!

Nie daj się oszukać!

Uważajcie na strony podszywające się pod iMetin.pl, które łudząco mogą przypominać naszą. Po wejściu na stronę wrzucają wam od razu keylogera na przeglądarkę. [LINK]

Klasowy Turniej PVP 280

Zapisy już otwarte!

Został już ogłoszony ostatnio zapowiadany Klasowy Turniej PVP 280. Zapisy wystartowały, nie czekaj zapisz się już teraz i walcz o unikalne nagrody! Więcej informacji pod tym linkiem [LINK]

Nowy Styl & Wikipedia

Nowa odsłona Forum oraz Wikipedii

Na forum został wprowadzony nowy styl oraz długo wyczekiwana nowa odsłowa Wikipedii. Więcej infomracji pod tym linkiem [LINK]

TAKASZI

[Odrzucona]Powrót do przeszłości

By TAKASZI
in Serwer

Recommended Posts

Na wstępie Witam wszystkich tych, którzy właśnie to czytają .

Jak zapewne widać, serwer strasznie upada.... Sam właśnie wróciłem po bardzo długiej przerwie i się przeraziłem tymi zmianami....

Rozmawiałem z kilkoma graczami na temat powrócenia, do czasów kiedy to serwer startował i był bardzo popularny.

Każdy, bardzo dobrze wspomina te czasy i wielu ludziom brakuje tego smaczka jaki dawał niegdyś ten serwer.

Moja propozycja to właśnie powrót do takich czasów, dodanie 5 postaci zdecydowanie było i jest beznadziejną decyzją....

Oczywiście wprowadzenie nowych setów pvp jak najbardziej urozmaica rozgrywkę i tego raczej nikt nie ma za złe.

Lecz zmiany jakie nastały chociażby w dropie ulepszaczy, zniesiona mapa handlowa, dom aukcyjny .... Wszystko było bardziej przejrzyste niż ma się to teraz, sam wygląd serwera nie wiem jak innym graczom, ale mi od razu daje poczucie opustoszałego i zapomnianego serwera.  Dawny Imetin dawał mnóstwo satysfakcji nawet z wbitego lvl'a, co było nieraz nie wykonalne bez buffa bądź expienia drużynowego . Wszystko to tyczy sie również cen jakie teraz panują.... Według mnie jedyna szansa na odratowanie tego serwera to nowy początek od zera, na zasadach jakie panowały przy jego pierwszym starcie. Oczywiście będą teraz tacy, którym sie to nie spodoba bo mają juz swoje postacie porobione i można po bawić się w pojedynki i inne rozróbki... Tylko pytanie co to komu da jeżeli za chwile nie będzie z kim tego wszystkiego robić. 

Jeżeli administratorzy chcą jeszcze aby to wszystko przetrwało, to słusznie byłoby przemyśleć takie rozwiązanie, no i przede wszystkim dobrze to nagłośnić :D

Szkoda serwera, bardzo dobrze go wspominam i liczę, że cos jeszcze uda się z tym zrobić . 

• Dziękuje 2
  • Rozbawiony 1
  • Facepalm 1

• 2 weeks later...
  • Test. Operator Gry

Propozycja Odrzucona.png

Wiadomość wygenerowana automatycznie:

Twoja propozycja została odrzucona.

Z pozdrowieniami,

Zespół iMetin.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Właściciel
    • Mistrz Gry
    • Technik
    • Operator Gry
    • Test. Operator Gry
    • Administrator Forum
    • Moderator Forum
    • Mentor
    • Tutor
    • Wiki iMetin
    • FB Manager
    • Tester