Jump to content
Aktualizacja!

Aktualizacja 26.04.2026!

Więcej informacji pod tym linkiem [LINK]

Wielka Aktualizacja!

Nowy Rozdział!

Na serwer zawitała wielka aktualizacja z wieloma nowościami! Więcej informacji pod tym linkiem [LINK]

SCAM STRONY!

Nie daj się oszukać!

Uważajcie na strony podszywające się pod iMetin.pl, które łudząco mogą przypominać naszą. Po wejściu na stronę wrzucają wam od razu keylogera na przeglądarkę. [LINK]

Recommended Posts

Wymagania

• Sumienna praca na serwerze głównym oraz testowym- TAK
  • Ukończone 18 lat- JEST
  • Umiejętność pracy w zespole- JEST
  • Znajomość rozgrywki na serwerze- JEST
  • Umiejętne posługiwanie się poprawną polszczyzną- JEST
  • Znajomość zasad panujących na serwerze- JEST
  • Kultura osobista na przyzwoitym poziomie- JEST
  • Obowiązkowy Discord- JEST

Formularz Zgłoszeniowy

• Imię: Sebastian
  • Nick z discorda: Photrox.
  • Nick z gry: [M]Photrox
  • Doświadczenie: Doświadczenia jako TGO nie posiadam. 
  • Staż na serwerze: Od 2011r z przerwami 
  • Ambicja (dlaczego ja?): Zależy mi na rozwoju tego serwera, do którego chcę dołożyć swoją kolejną cegiełkę. Obecnie pełnię rolę mentora i miałem okazję pomagać przy przeniesieniu wiki gry na Discorda. Moje chęci do wspierania rozwoju serwera są nadal bardzo duże i z niecierpliwością czekam na kolejną okazję, aby móc się wykazać i wnieść realny wkład. Jestem zaangażowany, odpowiedzialny i gotowy podejmować nowe wyzwania, które przyczynią się do dalszego rozwoju i poprawy jakości serwera. Wierzę, że moje doświadczenie serwerowe i zaangażowanie mogą pomóc w dalszym rozwoju serwera.
    Kontakt:
    W grze: [M]Photrox
    Discord: phtrox.
  • Lubię To 3
  • Nie podoba mi się 2
https://forum.imetin.pl/index.php?/topic/242803-test-operator-gryphotrox/

Pod żadnym POZOREM  NIE

-Zero kultury 

-Byle co pisze 

-Zero  ambicj 

-Podstawa Wyzywanie rodziny  Inny graczy 

serv nie potrzebuje takiego TGO 

• Lubię To 3
  • Dziękuje 1
  • Uszczęśliwiony 1
  • Rozbawiony 1

Poprawiony
Jestem na NIE Standardy powinny być wysokie, nie można ich zaniżać. Lepiej aby nie było TGo niżeli miałby być wybrany człowiek który zaniża standardy. Po przeczytaniu rekomendacji @ Deni  i @ 99bb4010c03c8c3465778510873d93a2_imetin__user_icon.png SpizganyZolw   Zastanawiam się czy rozmawiamy o tej samej osobie.

- Gracz jest wulgarny, Poniższe screan shooty ukazują chamstwo, prostactwo, brak kultury, arogancje, grubiaństwo oraz brak ogłady reprezentowaną przez gracza. 

- Brak kręgosłupa moralnego. Wjazd na rodzine, jechanie po rodzinie, jest żałosnym zachowaniem poniżej wszelkich standardów. Jako dziecko lat 90 takie zachowanie w naszej grupie zawsze było tępione a gość musiał po mordzie dostać. Jest to bardzo prymitywna forma personalnych ataków stosowana  przez osoby słabe, które mają słabą psychę. Są po prostu pizdami. To tak zwany „Człowiek pizda, całe życie je*any przez matkę, bity przez kolegów olewamy przez dziewczyny, ludzie pizdy w czasie II wojny donosili na żydów, za komuny. Żyją jak pizdy umierają jak pizdy. To nie jest ktoś, kogo można szanować. To ktoś słaby. Bo prawdziwa siła to kontrola, lojalność i granice, których się nie przekracza.

- Bardzo słaby psychicznie 

Kandydat ma bardzo słabą psychikę, to dość typowe dla ludzi pizd, gracz wielokrotnie chciał składać rezygnację i kończyć gre bo był „prześladowany” przez gracza Latawiec. Administracja powinna to pamiętać gdyż odwodziła go od tego bawiąc się w psychologa. Ludzie słabi, ze słabą paychiką, brakiem kręgosłupa moralnego powinni być tępieni a nie promowani w myśl selekcji naturalnej. 

- Brak Honoru

Gracz jako typowy człowiek pizda po wbiciu 290 lvl chodził na mapę 290 na spoty tylko po to by bić ludzi expiących. Nie był to resp imperatora, kapłana, metinów. Człowiek pizda to człowiek bez zasad i honoru chodził sobie na spoty tylko po to by bić dropki. Jest to żałosne zachowanie, które może potwierdzić Gracz Ubbe, Astrid, Ludwik, Mezik, i zapewne wielu innych. 

- Ujemny iloraz inteligencji. Jest po prostu głupi. To nie jego wina, jako mentor wielokrotnie to udowadniał korzystając z chata gpt do układania prostych zdań 

IMG_0023.png

IMG_0028.png

IMG_0027.png

IMG_0026.png

IMG_0025.png

IMG_0024.png

• Lubię To 3
  • Rozbawiony 2

Jestem na  wielkie tłuste  N I E  !!! 

Zgadzam się z Zagłobą , jest to ktoś o niskiej samoocenie i wieloma kompleksami dlatego musi udowadniać sobie i innym jaką ma "wysoką pozycje" w hierarchii ( mentor :smile:)

kilka razy pisałem z pytaniami, zero pomocy,  wulgaryzmy na chacie nie do zaakceptowania ( bądź co bądź reprezentuje administrację tego serwera) 

złośliwy i niemiły dlatego dziwiło mnie ze jest mentorem :omg:  moim zdaniem zupełnie się do tego nie nadaje! 

dziękuję i pozdrawiam . 

• Lubię To 2
  • Rozbawiony 1
W dniu 3.05.2026 o 23:18, Zagloba napisał(a):

Poprawiony
Jestem na NIE Standardy powinny być wysokie, nie można ich zaniżać. Lepiej aby nie było TGo niżeli miałby być wybrany człowiek który zaniża standardy. Po przeczytaniu rekomendacji @ Deni  i @ 99bb4010c03c8c3465778510873d93a2_imetin__user_icon.png SpizganyZolw   Zastanawiam się czy rozmawiamy o tej samej osobie.

- Gracz jest wulgarny, Poniższe screan shooty ukazują chamstwo, prostactwo, brak kultury, arogancje, grubiaństwo oraz brak ogłady reprezentowaną przez gracza. 

- Brak kręgosłupa moralnego. Wjazd na rodzine, jechanie po rodzinie, jest żałosnym zachowaniem poniżej wszelkich standardów. Jako dziecko lat 90 takie zachowanie w naszej grupie zawsze było tępione a gość musiał po mordzie dostać. Jest to bardzo prymitywna forma personalnych ataków stosowana  przez osoby słabe, które mają słabą psychę. Są po prostu pizdami. To tak zwany „Człowiek pizda, całe życie je*any przez matkę, bity przez kolegów olewamy przez dziewczyny, ludzie pizdy w czasie II wojny donosili na żydów, za komuny. Żyją jak pizdy umierają jak pizdy. To nie jest ktoś, kogo można szanować. To ktoś słaby. Bo prawdziwa siła to kontrola, lojalność i granice, których się nie przekracza.

- Bardzo słaby psychicznie 

Kandydat ma bardzo słabą psychikę, to dość typowe dla ludzi pizd, gracz wielokrotnie chciał składać rezygnację i kończyć gre bo był „prześladowany” przez gracza Latawiec. Administracja powinna to pamiętać gdyż odwodziła go od tego bawiąc się w psychologa. Ludzie słabi, ze słabą paychiką, brakiem kręgosłupa moralnego powinni być tępieni a nie promowani w myśl selekcji naturalnej. 

- Brak Honoru

Gracz jako typowy człowiek pizda po wbiciu 290 lvl chodził na mapę 290 na spoty tylko po to by bić ludzi expiących. Nie był to resp imperatora, kapłana, metinów. Człowiek pizda to człowiek bez zasad i honoru chodził sobie na spoty tylko po to by bić dropki. Jest to żałosne zachowanie, które może potwierdzić Gracz Ubbe, Astrid, Ludwik, Mezik, i zapewne wielu innych. 

- Ujemny iloraz inteligencji. Jest po prostu głupi. To nie jego wina, jako mentor wielokrotnie to udowadniał korzystając z chata gpt do układania prostych zdań 

IMG_0023.png

IMG_0028.png

IMG_0027.png

IMG_0026.png

IMG_0025.png

IMG_0024.png

Odpowiadając na twoją opinie 
punkt 1 raczej mogę pominąć po przeczytaniu twojej super kulturalnej opinii i super kulturalnych wiadomościach osoby z którą pisałem w tamtym momencie na dc
:pepe_ok:image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=f16e0d3f33a41f5fa4b8e3b48adb2185fdc37286d404b95c4857b0feb70b2165&image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=c46b799e368903705bc159ecb010e784113ad9976d45614a8abf6819603eca53&
punkt 2"To nie jest ktoś, kogo można szanować. To ktoś słaby. Bo prawdziwa siła to kontrola, lojalność i granice, których się nie przekracza.„ przypomniej ci kto dupke lizał jak był u nas w gildi? Gdy wrzucałem filmy na yt jakoś ci sie podobało "poniżanie innych". Gdy chciałeś żeby zmontować ci filmik nad którym siedziałem z dobre 3-4 godziny bo był tak zlagowany jak pokaz slajdów też ci nie przeszkadzała moja osoba. Gdy moja postać była zbanowana przez ex GO za wejście do stajni też nie miałeś problemu żeby podać pasy do swoich kont dla osoby której nie można szanować.

image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=15203880a91eccdab1bad27f75e5b64a734b2b0f701fbe6b56d2b352846aad12&image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=8c3778af5da1895490ded3357e3c0ac7b4bda71c484525ade661583d030c6d47&image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=c9fae4e2acd6d8c2ce5d6eb71bacac2ca1e7fb7752610929c9e2f256c8939a92&image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=97b34cc426843a1b199964b9f9058a0e31398d6f3cb280248919b672a537fdc9&
punkt 3 Nie było to spowodowane Latawcem. Administracja która mnie odwodziła od tego pomysłu miała pewnie jakiś powód w innym przypadku mieli by po prostu wyjebane. I ty wspominasz coś o kręgosłupie moralnym najpierw będąc u nas w gildi sam napierdalasz na ubbe a teraz piszesz jaki to nie jest zajebisty (tutaj mówie że do ubbe nic nie mam jest spoko gościem).

image.png?ex=69fb8f77&is=69fa3df7&hm=041aa25be1ee1ee75607095794fb75c56f182c64318c576f45148681567598e1&
punkt 4 To jest metin w którym liczy sie rywalizacja zabijane osoby na spotach były tylko z gildi MSWiA przez aktualną sytuacje z Bandyta której raczej nie muszę przypominać bo większość osób wie o co chodziło
punkt 5 tutaj to ci się już całkiem coś pomieszało daj mi przykład w którym używałem chata gpt nawet nie mam pojęcia do czego miałby mi się przydać jako mentorowi.
Sobie jako mentor nie mam nic do zarzucenia wykonuje obowiązki tak jak powinienem odpisuje na praktycznie każde PW natychmiastowo zdarzają się wyjątki w których nie ma mnie aktualnie przy komputerze ale zawsze odpisze nawet wiadomość offline. Dodatkowo staram się angażować w rozwój serwera nadprogramowo np. przenosząc wiki z forum na dc. Padła taka propozycja zgłosiłem sie bez zastanowienia poświęcając mój wolny czas.