Jump to content
Aktualizacja!

Aktualizacja 26.04.2026!

Więcej informacji pod tym linkiem [LINK]

Wielka Aktualizacja!

Nowy Rozdział!

Na serwer zawitała wielka aktualizacja z wieloma nowościami! Więcej informacji pod tym linkiem [LINK]

SCAM STRONY!

Nie daj się oszukać!

Uważajcie na strony podszywające się pod iMetin.pl, które łudząco mogą przypominać naszą. Po wejściu na stronę wrzucają wam od razu keylogera na przeglądarkę. [LINK]

Recommended Posts

Wymagania

• Sumienna praca na serwerze głównym oraz testowym - TAK
  • Ukończone 18 lat - TAK
  • Umiejętność pracy w zespole - TAK
  • Znajomość rozgrywki na serwerze - TAK
  • Umiejętne posługiwanie się poprawną polszczyzną - TAK
  • Znajomość zasad panujących na serwerze - TAK
  • Kultura osobista na przyzwoitym poziomie - TAK
  • Obowiązkowy Discord - TAK 

Formularz Zgłoszeniowy

• Imię: Sławek
  • Nick z discorda: ubbe98
  • Nick z gry: Ubbe
  • Doświadczenie: Mentor od dwóch lat 
  • Staż na serwerze: 11lat z przerwami
  • Ambicja (dlaczego ja?): Jestem miłym doświadczonym graczem servera, który chętnie pomaga w rozgrywce nowym jak i stałym graczom. Jako mentor wiem wiele na temat gry oraz na temat zasad panujących na serverze. Wiele osób może poświadczyć, że jako mentor jestem kompetentny więc myślę, że jako TGO również się nadam idealnie. Dodatkowo, poprzednim TGO była moja żona, która chętnie pomoże mi w powierzonych zadaniach. Teraz ze względu na to, że urodziła mi się córka, jestem na tacierzyńskim więc mam wiele czasu na to aby pomóc w rozwoju servera oraz w przestrzeganiu zasad dotyczących gry. Mam wiele pomysłów którymi mógłbym się podzielić z zarządem dotyczących servera lub jakichś fajnych eventów/konkursów. 
  • Kontakt: Discord
  • Lubię To 7
https://forum.imetin.pl/index.php?/topic/242809-test-operator-gryubbe/

Posted (edited)

-Jestem ZDECYDOWANIE na TAK

-SKROMNOŚĆ gracz jest bardzo skromnym człowiekiem. Nie napisał w podaniu wielu swoich atutów dlatego zdecydowałem się wyrazić swoją opinie

- Neutralność. Jest to prawdopodobnie jedyny neutralny kandydat. Gracz nie przywiązuje się do nikogo, nie ma żadnych zobowiązań, nie zawiera w grze więzi przyjaźni, braterstwa, nie bierze udziału w sporach wojnach i wojenkach. Jest ponad tym wszystkim, wbija na gre by się pobić, pośmiać i z nudów coś podropić.

-odpowiedzialność. Gracz jest bardzo odpowiedzialny, nie używa telefonu w trakcie prowadzenia pojazdów, ma trójkę dzieci które jeszcze żyją to mówi samo za siebie. 

-Wysoki poziom kultury. Gracz reprezentuje inteligencje i nigdy nie zniża się do poziomu swoich oponentów.  

- Gracz ma silny charakter i mocny kręgosłup, nie jest podatny na manipulację, bardzo ciężko wciągnąć go w swoje konflikty. Bardzo dobrze o tym wiem, bo wielokrotnie próbowałem. 

- Ma wysoką samoocenę, reprezentuje dobre wartości, jest poważnym człowiekiem i nie szuka miejsca w niepoważnych gildiach.

- Brak wulgaryzmów. Nigdy nie  spotkałem Sławka  który przeklina, używa wulgaryzmów. W myśl zasad Savoir-vivre nie używa się się wulgaryzmów w przestrzeni publicznej gdyż mogą to usłyszeć kobiety, dzieci,  a jak powszechnie wiadomo nie przeklina się w towarzystwie kobiet i dzieci.  

-Gracz swoją nienaganną postawą  potwierdza swój wysoki poziom wychowania i ogłady 

Po za moją skromną osobą 🐺🐗🐺 nie znajdziecie  lepszego kandydata, szeryfa do pilnowania porządku🤠

Edited by Zagloba
  • Lubię To 3

Jestem na Tak 

+ Jako poprzedni tgo jestem pewna że sobie poradzi

+ Pomocny dla graczy

+ Ogarnie wiele spraw których inni mogą nie udźwignąć 

+ Dodatkowa osoba do pomocy w postaci mnie której nie trzeba będzie wypłacać wynagrodzenia czyli dwóch TGO w cenie jednego 

- brak

• Lubię To 2